Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CocolisoTeam (1458904) - Jardines de Montealto F.C (988056) » 345806737: T34/R2

Copa 345806737 Información oficial sobre el partido 345806737 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

pablinland f.c Alineación oficial del equipo 'pablinland f.c' en el partido 4 - 0 Royo Vallekano Alineación oficial del equipo 'Royo Vallekano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pablinland f.c Alineación oficial del equipo 'pablinland f.c' en el partido 3 - 1 Royo Vallekano Alineación oficial del equipo 'Royo Vallekano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pablinland f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a pablinland va ser Hipólito Llamas.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pablinland pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gonzalo Celanova va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Dzmitry Nestarovich va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ilie Crainic, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Alessandro Checchelani va pentinar un córner cap al segon pal que Toni Torrabadella va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfonso Gallach al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ilie Crainic va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): pablinland van sortir al contraatac al minut 78, però Łukasz Łęcki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Ilie Crainic de pablinland va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Aki Viia, de pablinland, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gonzalo Celanova el va substituir.

Royo Vallekano

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jérémy Busnel va entorpir al marcador d'en Manuel Gálvez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Vallekano va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique De la Sierra es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Per Andersson al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Vallekano va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 74, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lorcan Barrett.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Andersson de Vallekano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.