Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaDeLPaCK FC (309425) - Athletic Alforja F.S. (773834) » 345806408: T34/R2

Copa 345806408 Información oficial sobre el partido 345806408 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

LaDeLPaCK FC Alineación oficial del equipo 'LaDeLPaCK FC' en el partido 0 - 6 Athletic Club de Esparta Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LaDeLPaCK FC Alineación oficial del equipo 'LaDeLPaCK FC' en el partido 0 - 6 Athletic Club de Esparta Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Esparta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaDeLPaCK FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): LaDeLPaCK va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan José Julio Borreguero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ivan Bakalov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Aetz Bastegieta no s'ho podia creure.
  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): El LaDeLPaCK se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 81, en Raúl García va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eduardo Cabex no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En José Julio Borreguero maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Athletic Club de Esparta

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Athletic es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Carles Estradé es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Niklas Anderling de Athletic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Carles Estradé va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Ernest Casasampere va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 4 per a Athletic.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 87 minuts, Johannes Hillerup va superar per velocitat Oséias Spezamiglio per posar el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Andrew Sugg va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrià Camps va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Alberto Laganà va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Andrew Sugg de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.