Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terracuques Team (307560) - gabascreens (120195) » 345806180: T34/R2

Copa 345806180 Información oficial sobre el partido 345806180 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Terracuques Team Alineación oficial del equipo 'Terracuques Team' en el partido 3 - 4 Denver Broncos CDB Alineación oficial del equipo 'Denver Broncos CDB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terracuques Team Alineación oficial del equipo 'Terracuques Team' en el partido 1 - 1 Denver Broncos CDB Alineación oficial del equipo 'Denver Broncos CDB' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,3 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terracuques Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Terracuques equilibrava la balança al minut 87. En Saruhan Mahrem, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Terracuques va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arnošt Síla en un 1 contra 1 amb el porter Mats Benker, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Budisav Kovačević quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fredrik Fredriksson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Antonio Carotone de Terracuques va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Fredrik Fredriksson de Terracuques s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Terracuques, Ismael Abenoza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Terracuques Antonio Carotone va intentar enganyar Mats Benker amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Mithat Caran anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Terracuques.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Manuel Castellrós xutant per a Terracuques va fer anar la pilota just on la volia, però Mats Benker, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Arnošt Síla de Terracuques anava molt fort i col·locat però Mats Benker no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.

Denver Broncos CDB

Goles Goles

  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): BRONCOS agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miguel Nogueira amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dragan Ringhofer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BRONCOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dragan Ringhofer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): El BRONCOS va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 79 amb un llançament de falta perillós. En Alexander Tascio però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Aragón Reyes de BRONCOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Nogueira de BRONCOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de BRONCOS, Jaime Aragón Reyes, col·locà la pilota just a les mans d'en Mithat Caran. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BRONCOS Fernando Lezaun, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mithat Caran. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de BRONCOS Ignacio Villamandos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mithat Caran es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Santiago Sáez de BRONCOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mithat Caran en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Ladislau Estaragué va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.