Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Garrapinillos (1431224) - ANGELETS F.C (1432044) » 345805626: T34/R2

Copa 345805626 Información oficial sobre el partido 345805626 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

R.C. Mirandilla Alineación oficial del equipo 'R.C. Mirandilla' en el partido 1 - 8 ANGELETS F.C Alineación oficial del equipo 'ANGELETS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C. Mirandilla Alineación oficial del equipo 'R.C. Mirandilla' en el partido 1 - 0 ANGELETS F.C Alineación oficial del equipo 'ANGELETS F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Mirandilla

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antonio García de Racillo era molt més ràpid que el defensa Emilio Solís. Al minut 30, el jugador de Mirandilla va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Karel Brunner va errar un penal al minut 18 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Melvin Dorscheid de Mirandilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Aleksandar Cajić de Mirandilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Anders Södertorp va prendre el seu rol al minut 15.

ANGELETS F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Quan passaven 10 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ANGELETS. En Gustavo Fogo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mouss Baraly de ANGELETS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Hugo Gripenner des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 71, en Ludovic Beney del ANGELETS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Matteo Carboni que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 4.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): ANGELETS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Gustavo Fogo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de ANGELETS va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Luca Maniezzo.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ANGELETS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Matteo Carboni es rifés el porter i marqués el 1 - 7.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): El jugador Matteo Carboni de ANGELETS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 8 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Matteo Carboni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Gavilanes s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.