Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navas Team (1458800) - Athletico Hontanares (313500) » 345804841: T34/R2

Copa 345804841 Información oficial sobre el partido 345804841 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Los Guardianes de Nervion Alineación oficial del equipo 'Los Guardianes de Nervion' en el partido 1 - 5 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Guardianes de Nervion Alineación oficial del equipo 'Los Guardianes de Nervion' en el partido 1 - 1 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Guardianes de Nervion

Goles Goles

  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Muñoz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 82 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 2, tothom va saber perquè en José Muñoz era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adolf Udvardy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Fernando Raguenel del Guardianes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Guillén Cayón va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Fernando Raguenel, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Fernando Raguenel va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zaccaria Nappo de Guardianes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Molella C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Molella era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bogdan Kiecka va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Diederik Hoog va augmentar l'avantatge de Molella a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Iwan Drees de Molella va fer un bon esprint per escapar-se de Ínigo Arellano i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 3. Tot un espectacle!
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Molella sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Erich Geiger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Erich Geiger va ser l'anotador del 1 - 5.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Bogdan Kiecka de Molella va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.