Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BM Aguadulce (311663) - DEPORTIVO CORUÑA FEMENINO (774871) » 345804071: T34/R2

Copa 345804071 Información oficial sobre el partido 345804071 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Asakii Alineación oficial del equipo 'Asakii' en el partido 1 - 6 Atletico KO Alineación oficial del equipo 'Atletico KO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asakii Alineación oficial del equipo 'Asakii' en el partido 0 - 3 Atletico KO Alineación oficial del equipo 'Atletico KO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asakii

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Xurxo Covas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Asakii, al minut 31. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Asakii van sortir al contraatac al minut 18, però Wassim Larrif va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Wassim Larrif, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuukka Suolahti de Asakii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Levko Omelchuk, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Atletico KO

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enric Cintas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 170 Minuto 77 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tomàs Escalada al minut 77 va permetre a Atletico prendre avantatge per 1 - 2.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Atletico, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Tomàs Escalada va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, el Atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Iñigo-Ruiz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Atletico va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miguel Torres Calderón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Sánchez Ortega va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tomàs Escalada va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 17, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Quim Isach al minut 24, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Javier Pablo Infante, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Menandro Loberas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Julio César Esteller que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.