Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buñol CF (1592314) - Red Pacific Star (119094) » 336963068: T34/J1/X

Liga 336963068 Información oficial sobre el partido 336963068 en Hattrick

16.07.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.4057 (182624)

Ramón y Cajal CF Alineación oficial del equipo 'Ramón y Cajal CF' en el partido 2 - 5 pifarre Alineación oficial del equipo 'pifarre' en el partido
0 - 1 Ismael Ibaigane (16')
0 - 2 Emili Nabona (23')
0 - 3 Manuel Jándula (30')
0 - 4 Primo Juárez (50')
David Corcuera (51') 1 - 4
David Corcuera (58') 2 - 4
2 - 5 Emili Nabona (85')
Ramón y Cajal CF Alineación oficial del equipo 'Ramón y Cajal CF' en el partido 2 - 5 pifarre Alineación oficial del equipo 'pifarre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ramón y Cajal CF Alineación oficial del equipo 'Ramón y Cajal CF' en el partido 6 - 2 pifarre Alineación oficial del equipo 'pifarre' en el partido
Es un cenizo 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ramón y Cajal CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): David Corcuera de Ramón va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 4.
  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Ramón per la dreta va donar com a resultat un gol de David Corcuera al minut 58 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Miguel Ciscar va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ciscar no oblidarà el que li va passar durant el minut 24. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ramón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Iluntz Elbete, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Ormigo de Ramón es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 37, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

pifarre

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, el pifarre va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ismael Ibaigane, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Emili Nabona des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de pifarre va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Manuel Jándula, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Primo Juárez, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Primo Juárez la va rematar Emili Nabona amb una magnífica volea que va fer pujar per a pifarre el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Doru Stancu es va comportar com un juvenil al minut 27 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Golar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Francisco Torres va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerard Llovet va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Manuel Jándula, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. pifarre va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Josep Sarquella de pifarre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco Torres va prendre el seu rol al minut 24.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Francisco Torres va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.