Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAZARRON CITY (308328) - LAURA AL SPORTIUM (436535) » 336955991: T34/J10/X

Liga 336955991 Información oficial sobre el partido 336955991 en Hattrick

17.09.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / X.3930 (182497)

MAZARRON CITY Alineación oficial del equipo 'MAZARRON CITY' en el partido 0 - 3 Fc Teletubiies Alineación oficial del equipo 'Fc Teletubiies' en el partido
0 - 1 Radu Ghiuruţan (9')
0 - 2 Casiopeo Pacheco (29')
0 - 3 Martitz Jaka (70')
MAZARRON CITY Alineación oficial del equipo 'MAZARRON CITY' en el partido 0 - 3 Fc Teletubiies Alineación oficial del equipo 'Fc Teletubiies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MAZARRON CITY Alineación oficial del equipo 'MAZARRON CITY' en el partido 0 - 4 Fc Teletubiies Alineación oficial del equipo 'Fc Teletubiies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAZARRON CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Rubén Aitanu del MAZA CITY ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Viti Trillo Salazar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MAZA CITY va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Caraves, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renato Villayres de MAZA CITY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Oliva de MAZA CITY es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Suso Xelmírez de MAZA CITY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fc Teletubiies

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Radu Ghiuruţan va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Teletubiies.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Teletubiies l'avantatge per 0 - 2. Casiopeo Pacheco en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Teletubiies va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martitz Jaka.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sancho García de Coaña va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Radu Ghiuruţan va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Suso Xelmírez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radu Ghiuruţan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Escalera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Teletubiies va fer una substitució al minut 11. Pancho Zumista va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joaquín Escalera.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Joaquín González Cuenia de Teletubiies s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.