Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Isidro Colón (122089) - FC. Roncolas (310239) » 336947249: T34/J9/X

Liga 336947249 Información oficial sobre el partido 336947249 en Hattrick

10.09.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.3774 (182341)

San Isidro Colón Alineación oficial del equipo 'San Isidro Colón' en el partido 2 - 1 CD.LOGRONES Alineación oficial del equipo 'CD.LOGRONES' en el partido
Asier Pastor Merino (32') 1 - 0
1 - 1 Epifanio Orbáiz (33')
Adexe Ros (83') 2 - 1
San Isidro Colón Alineación oficial del equipo 'San Isidro Colón' en el partido 2 - 1 CD.LOGRONES Alineación oficial del equipo 'CD.LOGRONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Isidro Colón Alineación oficial del equipo 'San Isidro Colón' en el partido 4 - 1 CD.LOGRONES Alineación oficial del equipo 'CD.LOGRONES' en el partido
Tiene mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Isidro Colón

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Isidro, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Asier Pastor Merino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Isidro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adexe Ros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Azabache va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Isidro va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Iván Pleyán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

CD.LOGRONES

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): Epifanio Orbáiz va empatar per a CDL, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iván Pleyán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Venanci Mur estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Constante Froufe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CDL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cecilio Zorita va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Paco Pepe Garivell va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vicent Moncunill, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paco Pepe Garivell ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicent Alsina de CDL es va guanyar la targeta groga merescudament.