Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguilar de la Frontera (121978) - LOS MERENGUEZ HUT (991788) » 336935318: T34/J8/X

Liga 336935318 Información oficial sobre el partido 336935318 en Hattrick

03.09.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / X.3561 (182128)

Aguilar de la Frontera Alineación oficial del equipo 'Aguilar de la Frontera' en el partido 2 - 1 Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido
José Morales (14') 1 - 0
1 - 1 Georgi Minchev (15')
Gonzalo Donez (88') 2 - 1
Aguilar de la Frontera Alineación oficial del equipo 'Aguilar de la Frontera' en el partido 2 - 1 Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Aguilar de la Frontera Alineación oficial del equipo 'Aguilar de la Frontera' en el partido 1 - 5 Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilar de la Frontera

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de José Morales, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pedro César Medina Ruiz de Frontera va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gonzalo Donez que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Frontera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Morales, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro César Medina Ruiz de Frontera es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Frontera es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luis Escolano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Melonar al camp.

Pinky i Cerebro F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Georgi Minchev va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cerebro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guillerme Boimorto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Guillerme Boimorto va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Arnau Lila va estar a punt de posar per davant a Cerebro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Max Lamb va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arnau Lila de Cerebro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillerme Boimorto de Cerebro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Emilio Ybarra no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.