Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bergantxu (1587688) - Vista Alegre F.C (1588150) » 336930548: T34/J5/X

Liga 336930548 Información oficial sobre el partido 336930548 en Hattrick

13.08.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / X.3476 (182043)

fc.piltrafillas de la mancha Alineación oficial del equipo 'fc.piltrafillas de la mancha' en el partido 0 - 3 Viboras City F.C. Alineación oficial del equipo 'Viboras City F.C.' en el partido
0 - 1 Rutger Raap (37')
0 - 2 Vince Van Woensel (43')
0 - 3 Pompeio Cambeiro (79')
fc.piltrafillas de la mancha Alineación oficial del equipo 'fc.piltrafillas de la mancha' en el partido 0 - 3 Viboras City F.C. Alineación oficial del equipo 'Viboras City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fc.piltrafillas de la mancha Alineación oficial del equipo 'fc.piltrafillas de la mancha' en el partido 1 - 4 Viboras City F.C. Alineación oficial del equipo 'Viboras City F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.piltrafillas de la mancha

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el fc.piltrafillas sortien al contraatac. La falta llançada per Roc Sanromà va sortir força alta sense massa perill.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a fc.piltrafillas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Èdgar Sorribas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oswaldo León de fc.piltrafillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Olio Likoia de fc.piltrafillas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Victorio Piñeiro Majo va prendre el seu rol al minut 39.

Viboras City F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Viboras va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 37. Rutger Raap va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Vince Van Woensel va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Viboras.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Viboras l'avantatge per 0 - 3. Pompeio Cambeiro en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Viboras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sorin Dinu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Pompeio Cambeiro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Victorio Piñeiro Majo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Baracaldo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Mauricio Forlán de Viboras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Viboras no podia fer cap canvi en Rutger Raap va deixar el terreny de joc al minut 86 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): Gaitán Serrano semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.