Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tritri (119976) - Metta World Peace C. F. (776912) » 336923484: T34/J3/X

Liga 336923484 Información oficial sobre el partido 336923484 en Hattrick

30.07.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / X.3350 (181917)

Tritri Alineación oficial del equipo 'Tritri' en el partido 1 - 4 C.D.Helmántico Alineación oficial del equipo 'C.D.Helmántico' en el partido
0 - 1 Diego San Miguel (2')
0 - 2 Dan Muscă (17')
Beturián Gainzar (44') 1 - 2
1 - 3 Daniël Baatje (61')
1 - 4 Dan Muscă (70')
Tritri Alineación oficial del equipo 'Tritri' en el partido 1 - 4 C.D.Helmántico Alineación oficial del equipo 'C.D.Helmántico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tritri Alineación oficial del equipo 'Tritri' en el partido 1 - 6 C.D.Helmántico Alineación oficial del equipo 'C.D.Helmántico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tritri

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tritri van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Beturián Gainzar en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Fernando Troya Zamudio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Fiorindo Lanconelli. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tritri van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Beltso Atxeberria, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jesús Galán de Tritri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Porcel de Tritri es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Tritri es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Davide Misiano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rafael Civo de Sopranis al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Beltso Atxeberria no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Davide Misiano no era cap impediment.
  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fernando Troya Zamudio va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

C.D.Helmántico

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Diego San Miguel de C.D.Helmántico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 17, C.D.Helmántico va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dan Muscă.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Daniël Baatje va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al C.D.Helmántico per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Dan Muscă. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Dan Muscă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Toño Adión, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en August Friedrich Rieblinger de C.D.Helmántico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerhard Gerhardter de C.D.Helmántico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Camillo Spigarolo.