Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caratetris FC (315212) - Las Salinas C.F. (487891) » 336922506: T34/J11/X

Liga 336922506 Información oficial sobre el partido 336922506 en Hattrick

24.09.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / X.3332 (181899)

Caratetris FC Alineación oficial del equipo 'Caratetris FC' en el partido 0 - 1 Paparruchas Alineación oficial del equipo 'Paparruchas' en el partido
0 - 1 Carlos Alberto Serrano (12')
Caratetris FC Alineación oficial del equipo 'Caratetris FC' en el partido 0 - 1 Paparruchas Alineación oficial del equipo 'Paparruchas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caratetris FC Alineación oficial del equipo 'Caratetris FC' en el partido 1 - 3 Paparruchas Alineación oficial del equipo 'Paparruchas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caratetris FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Antonio Maña va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Caratetris va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Antonio Maña va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustín Tomás Intriago.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, César Rosal de Caratetris va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Maña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juan Víctor Yébenes, jugador de Caratetris, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Juan Macua López, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Paparruchas

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cristian Jernoiu la va rematar Carlos Alberto Serrano amb una magnífica volea que va fer pujar per a Paparruchas el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Juan María Cebero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eliseu Malivern va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Paparruchas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carles Mor va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carles Mor va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Antonio Maña el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan María Cebero va intentar anar-se'n per velocitat al minut 85 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guiu Masferrer de Paparruchas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrian Lupea de Paparruchas es va guanyar la targeta groga merescudament.