Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estratosferico f.c (1418498) - AC Crack II (1370953) » 336921675: T34/J12/X

Liga 336921675 Información oficial sobre el partido 336921675 en Hattrick

01.10.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / X.3317 (181884)

XX BB CC Alineación oficial del equipo 'XX BB CC' en el partido 1 - 1 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
0 - 1 Miguel Sacedón (73')
Juan Carlos Soroa (79') 1 - 1
XX BB CC Alineación oficial del equipo 'XX BB CC' en el partido 1 - 1 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XX BB CC Alineación oficial del equipo 'XX BB CC' en el partido 0 - 1 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XX BB CC

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip XX va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Carlos Soroa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de XX, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jorge Villar va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Secundino Piernas de XX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco José Puche García de XX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AC Crack II

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Miguel Sacedón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Alfredo Parrilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Henning Schoebinger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Atxuri Gerendain ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Crack es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Gamecho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Edgar Albornà al camp.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Livio Milixosa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ferran Cardoner. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 093 Minuto 70 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Crack, Ximun Iguain va caure lesionat al minut 70, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Luis Miguel Guixós se sentia fresc com una rosa.