Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meaño FC (435780) - Mandanga C.F. (1432664) » 336917981: T34/J14/X

Liga 336917981 Información oficial sobre el partido 336917981 en Hattrick

15.10.2011 14:25:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / X.3251 (181818)

Aaron y Jaime F.C Alineación oficial del equipo 'Aaron y Jaime F.C' en el partido 4 - 2 Athletico Góndor Alineación oficial del equipo 'Athletico Góndor' en el partido
0 - 1 Luis Jorrín (15')
Fernando Joara (20') 1 - 1
1 - 2 Lucrecio Bóo (41')
Blagovest Lozanov (65') 2 - 2
Nabor Villafruela (76') 3 - 2
Pedro Torres Alonso (79') 4 - 2
Aaron y Jaime F.C Alineación oficial del equipo 'Aaron y Jaime F.C' en el partido 4 - 2 Athletico Góndor Alineación oficial del equipo 'Athletico Góndor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aaron y Jaime F.C Alineación oficial del equipo 'Aaron y Jaime F.C' en el partido 4 - 0 Athletico Góndor Alineación oficial del equipo 'Athletico Góndor' en el partido
Tiene un resultado normal 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aaron y Jaime F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Aaron equilibrava la balança al minut 20. En Fernando Joara, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Blagovest Lozanov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Aaron empatava el partit, 2 a 2, al minut 65.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Nabor Villafruela va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Aaron.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Aaron va aconseguir el 4 - 2 quan Pedro Torres Alonso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Aaron per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pedro Torres Alonso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletico. La jugada d'estratègia del Aaron per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fernando Joara va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Fernando Joara de Aaron gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Ofelio Cantolla de Aaron va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bertín Pinto va prendre el seu rol al minut 83.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Víctor Siruela va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aaron estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Athletico Góndor

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Jorrín va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Athletico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lucrecio Bóo aconseguint el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucrecio Bóo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Paulo Camprodón de Athletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Víctor Narbona probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Daniel Soto Barón va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.