Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duendes Magic .F.C (799699) - F.C.Illes (775275) » 336900378: T34/J9/X

Liga 336900378 Información oficial sobre el partido 336900378 en Hattrick

10.09.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.2937 (171264)

Totana C,F, Alineación oficial del equipo 'Totana C,F,' en el partido 3 - 1 F.C.Illes Alineación oficial del equipo 'F.C.Illes' en el partido
Yoel Germán (23') 1 - 0
Balbín de la Cerda (35') 2 - 0
Yoel Germán (64') 3 - 0
3 - 1 Eduardo Navarro (67')
Totana C,F, Alineación oficial del equipo 'Totana C,F,' en el partido 3 - 1 F.C.Illes Alineación oficial del equipo 'F.C.Illes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Totana C,F, Alineación oficial del equipo 'Totana C,F,' en el partido 5 - 2 F.C.Illes Alineación oficial del equipo 'F.C.Illes' en el partido
Tiene mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totana C,F,

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Totana prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Yoel Germán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Balbín de la Cerda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Totana va augmentar la diferència quan Yoel Germán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adrián Villanueva va ridiculitzar a en Eduardo Navarro amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Agapeto Ongai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Balbín de la Cerda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Totana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adrián Villanueva, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Lázaro Miura de Totana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Agapeto Ongai ocupà el lloc d'en Miguel Ángel Casanueva al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de Totana quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C.Illes

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): F.C.Illes va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Eduardo Navarro va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Totana. La jugada d'estratègia del F.C.Illes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martín Quintero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): F.C.Illes va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 74, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Eduardo Navarro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Manel Tejada de F.C.Illes va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier De la Ossa va entrar en el seu lloc.