Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jumuro c.f (1432226) - poloe (1582167) » 336883068: T34/J7/X

Liga 336883068 Información oficial sobre el partido 336883068 en Hattrick

27.08.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / X.2628 (170955)

Córdoba B F.C. Alineación oficial del equipo 'Córdoba B F.C.' en el partido 3 - 1 poloe Alineación oficial del equipo 'poloe' en el partido
Àlex Poal (29') 1 - 0
Joan Maria Carner (32') 2 - 0
Ángel David Exaltop (60') 3 - 0
3 - 1 Diego Gutiérrez (67')
Córdoba B F.C. Alineación oficial del equipo 'Córdoba B F.C.' en el partido 3 - 1 poloe Alineación oficial del equipo 'poloe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Córdoba B F.C. Alineación oficial del equipo 'Córdoba B F.C.' en el partido 5 - 0 poloe Alineación oficial del equipo 'poloe' en el partido
Tiene mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba B F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Àlex Poal, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Córdoba va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joan Maria Carner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Córdoba va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ángel David Exaltop des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Alfonso Mota va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Córdoba se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 11 en Otsalar Erlande ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alfonso Mota el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Otsalar Erlande gairebé va marcar per a Córdoba des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Alberto Azcano al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Lacoste Rivero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Joan Maria Carner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Alberto Azcano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Lamberto Caballer de Córdoba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alexis Brigo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

poloe

Goles Goles

  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de poloe va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Diego Gutiérrez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Rene Hermanns va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Conchillos de poloe es va guanyar la targeta groga merescudament.