Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

betisn (1587871) - Los Jabbawockez (774890) » 336880130: T34/J14/X

Liga 336880130 Información oficial sobre el partido 336880130 en Hattrick

15.10.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / X.2575 (170902)

Fode King Alineación oficial del equipo 'Fode King' en el partido 2 - 0 manuel rubio Alineación oficial del equipo 'manuel rubio' en el partido
Enrique Rioja (26') 1 - 0
Enrique Rioja (48') 2 - 0
Fode King Alineación oficial del equipo 'Fode King' en el partido 2 - 0 manuel rubio Alineación oficial del equipo 'manuel rubio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fode King Alineación oficial del equipo 'Fode King' en el partido 4 - 1 manuel rubio Alineación oficial del equipo 'manuel rubio' en el partido
Tiene mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fode King

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enrique Rioja de Fode aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fode i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 48 minuts de joc. Mentre en Enrique Rioja el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Brais Ibias, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Filiberto Camiño, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Modest Llaneras.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Cela va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcos Abelanda.

manuel rubio

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jaume Bonnín va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marc Fiol rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del manuel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaume Bonnín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de manuel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Inda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): manuel va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Jaume Bonnín va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aritz Villela de manuel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): manuel va fer una substitució al minut 39. Perico Serrano Simón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jordi Cremades.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Jordi Cremades de manuel va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco Lacalle Rubio va entrar en el seu lloc.