Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarantoni (438063) - LostPerduts (1431871) » 336877724: T34/J2/X

Liga 336877724 Información oficial sobre el partido 336877724 en Hattrick

23.07.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / X.2533 (170860)

euskadarra Alineación oficial del equipo 'euskadarra' en el partido 1 - 0 betera sin fronteras Alineación oficial del equipo 'betera sin fronteras' en el partido
Florentino Lóstrego (88') 1 - 0
euskadarra Alineación oficial del equipo 'euskadarra' en el partido 1 - 0 betera sin fronteras Alineación oficial del equipo 'betera sin fronteras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
euskadarra Alineación oficial del equipo 'euskadarra' en el partido 2 - 2 betera sin fronteras Alineación oficial del equipo 'betera sin fronteras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,9 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

euskadarra

Goles Goles

  • 120 Minuto 88 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 88, indicava inequívocament que en Florentino Lóstrego va saber trobar la xarxa rival. euskadarra desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adolfo Manzano Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Víctor Endasa del euskadarra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Himar Rubio Pérez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a euskadarra al minut 56.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): euskadarra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Florentino Lóstrego va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vicente Cortijada.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Ángel Miro va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Vicente Cortijada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Víctor Endasa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Endasa de euskadarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

betera sin fronteras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): fronteras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Ángel Nieves va desviar el xut final de Avelino Sáenz Barrio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Lluís Vall de fronteras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Juan Borruey ocupà el lloc d'en Nil Comas al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de fronteras quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.