Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

voctorcuato (441219) - Txarku FT (1584805) » 336877428: T34/J12/X

Liga 336877428 Información oficial sobre el partido 336877428 en Hattrick

01.10.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / X.2527 (170854)

Kenen Alineación oficial del equipo 'Kenen' en el partido 0 - 1 El Terrible C. F. Alineación oficial del equipo 'El Terrible C. F.' en el partido
0 - 1 Carlos Hernán Rayo (30')
Kenen Alineación oficial del equipo 'Kenen' en el partido 0 - 1 El Terrible C. F. Alineación oficial del equipo 'El Terrible C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kenen Alineación oficial del equipo 'Kenen' en el partido 1 - 2 El Terrible C. F. Alineación oficial del equipo 'El Terrible C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kenen

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Romulus Uglea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

El Terrible C. F.

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Benjamín Fernández Domínguez va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Carlos Hernán Rayo se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 30 per a Terrible.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Basilli Arriondo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Terrible va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Montemayor va desviar el xut final de Basilli Arriondo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jorge Botí de Terrible va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Carlos Escalona, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Carlos Escalona va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Oriortua es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Unai Turtzioz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Montemayor, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Guillermo Rambures no va ser aprofitada per en Luis Alfredo Esteíbar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Tello, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Terrible va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Luis Alfredo Esteíbar de Terrible va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.