Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N.Y. Tinderwolves (49436) - Juventus Cadiz F.C (487987) » 336865857: T34/J3/X

Liga 336865857 Información oficial sobre el partido 336865857 en Hattrick

30.07.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / X.2321 (170648)

SubCórdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'SubCórdoba C.F.' en el partido 6 - 0 Juventus Cadiz F.C Alineación oficial del equipo 'Juventus Cadiz F.C' en el partido
Xaver Mayr (14') 1 - 0
Timur Dolzhenko (30') 2 - 0
Edward Chyla (40') 3 - 0
Víctor Veraza (68') 4 - 0
Fotis Kapsimalis (80') 5 - 0
Don Whitaker (81') 6 - 0
SubCórdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'SubCórdoba C.F.' en el partido 6 - 0 Juventus Cadiz F.C Alineación oficial del equipo 'Juventus Cadiz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SubCórdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'SubCórdoba C.F.' en el partido 4 - 0 Juventus Cadiz F.C Alineación oficial del equipo 'Juventus Cadiz F.C' en el partido
Tiene suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SubCórdoba C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xaver Mayr de SubCórdoba aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Juventus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Timur Dolzhenko la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SubCórdoba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 30.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SubCórdoba a 3 - 0. Edward Chyla va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): SubCórdoba va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Veraza va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Nicolas Alibert va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SubCórdoba, Fotis Kapsimalis, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Don Whitaker de SubCórdoba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Simón Coca va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xaver Mayr va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El SubCórdoba ho intentava per la dreta per mitjà de Timur Dolzhenko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SubCórdoba van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fotis Kapsimalis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Timur Dolzhenko de SubCórdoba va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Veraza va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Kamilo Ubillagoia, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Martien de Souza, que no va rendir al seu nivell habitual.

Juventus Cadiz F.C

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Samuel Matute Llera de Juventus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.