Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dasox (1461422) - F.C.Tordoia (800794) » 336862791: T34/J6/X

Liga 336862791 Información oficial sobre el partido 336862791 en Hattrick

20.08.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / X.2266 (170593)

CD San Federico Alineación oficial del equipo 'CD San Federico' en el partido 0 - 3 fraggle_rock Alineación oficial del equipo 'fraggle_rock' en el partido
0 - 1 Breogán Baliña (13')
0 - 2 Valiente Pardo (37')
0 - 3 Eguzki Urbiztondo (42')
CD San Federico Alineación oficial del equipo 'CD San Federico' en el partido 0 - 3 fraggle_rock Alineación oficial del equipo 'fraggle_rock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD San Federico Alineación oficial del equipo 'CD San Federico' en el partido 1 - 1 fraggle_rock Alineación oficial del equipo 'fraggle_rock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Federico

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Federico sortien al contraatac. La falta llançada per Rafael Rivas va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Federico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Aliaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Federico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Genís Puighermanal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodrigo Aliaga.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pau Espinagosa de Federico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fraggle_rock

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el fraggle_rock va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Breogán Baliña, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del fraggle_rock van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valiente Pardo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de fraggle_rock, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Eguzki Urbiztondo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el fraggle_rock va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eguzki Urbiztondo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Rafael Gandala va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Adrià Enguera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de fraggle_rock es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Ignacio Muñoz ocupà el lloc d'en Josep Celades al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de fraggle_rock quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.