Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CÓRDOBA sad (47475) - La PVC F.C (1590957) » 336851346: T34/J1/X

Liga 336851346 Información oficial sobre el partido 336851346 en Hattrick

16.07.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.2062 (170389)

més que un club FCB Alineación oficial del equipo 'més que un club FCB' en el partido 1 - 3 kroma Alineación oficial del equipo 'kroma' en el partido
0 - 1 Josep Puigvert (36')
0 - 2 Alfonso Frechel (41')
0 - 3 Francisco Jesús Pino Mata (52')
Pablo Lacoste Rivero (64') 1 - 3
més que un club FCB Alineación oficial del equipo 'més que un club FCB' en el partido 1 - 3 kroma Alineación oficial del equipo 'kroma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
més que un club FCB Alineación oficial del equipo 'més que un club FCB' en el partido 3 - 2 kroma Alineación oficial del equipo 'kroma' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,1 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

més que un club FCB

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pablo Lacoste Rivero, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a club.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Florentino Rubio va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Pedro Valdivia Bravo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 51 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfonso Moyano ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Àlex Sagarra, en lloc de córrer, relliscava.

kroma

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, kroma es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Josep Puigvert es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alfonso Frechel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el kroma va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco Jesús Pino Mata aconseguint el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Pere Bondia va estar a punt de posar per davant a kroma amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillem Marvà va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Francisco Jesús Pino Mata va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Guillem Marvà va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Quevedo Solís de kroma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xacobo Deza de kroma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Ignacio Mesías ocupà el lloc d'en Álvaro Quevedo Solís al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de kroma quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco Jesús Pino Mata probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.