Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiki's Team (1419532) - axcs milan (120614) » 336848353: T34/J9/X

Liga 336848353 Información oficial sobre el partido 336848353 en Hattrick

10.09.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.2008 (167263)

Rochteam Alineación oficial del equipo 'Rochteam' en el partido 3 - 0 F.C.Gavà Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavà' en el partido
Mauro Gregorio (40') 1 - 0
Antonio Ares Fernández (56') 2 - 0
Mauro Gregorio (84') 3 - 0
Rochteam Alineación oficial del equipo 'Rochteam' en el partido 3 - 0 F.C.Gavà Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rochteam Alineación oficial del equipo 'Rochteam' en el partido 2 - 0 F.C.Gavà Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavà' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rochteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rochteam contenien la respiració mentre en Mauro Gregorio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rochteam a 2 - 0. Antonio Ares Fernández va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mauro Gregorio va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 84 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Mazo Martínez va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts disputats, Javier Orbaneja gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Erramel Intxaurralde va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rochteam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Acisclo Arante, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 邵 (Shao) 光忠 (Guangzhong) va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 55 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Gregorio de Rochteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 57 (Lesión (no subst.)): Rochteam no podia fer cap canvi en Javier Orbaneja va deixar el terreny de joc al minut 57 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

F.C.Gavà

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Raúl Hierro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Salas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Vizco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Mario García Orovio va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pedro Salas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Raúl Hierro va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Erramel Intxaurralde de F.C.Gavà va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Llàtzer Llonch va entrar en el seu lloc.