Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aturias FC (1418441) - relampago veloz (124607) » 336842895: T34/J2/X

Liga 336842895 Información oficial sobre el partido 336842895 en Hattrick

23.07.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / X.1911 (167166)

Arsenal super team Alineación oficial del equipo 'Arsenal super team' en el partido 3 - 3 relampago veloz Alineación oficial del equipo 'relampago veloz' en el partido
Borja Urruchua (8') 1 - 0
1 - 1 Francisco Eguiarte (33')
1 - 2 Anas Derraji (37')
Jesús Pallent (43') 2 - 2
2 - 3 Diego Vilallonga (52')
Adolfo Bécares (87') 3 - 3
Arsenal super team Alineación oficial del equipo 'Arsenal super team' en el partido 3 - 3 relampago veloz Alineación oficial del equipo 'relampago veloz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Arsenal super team Alineación oficial del equipo 'Arsenal super team' en el partido 5 - 1 relampago veloz Alineación oficial del equipo 'relampago veloz' en el partido
Tiene mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal super team

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Borja Urruchua, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Arsenal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús Pallent que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adolfo Bécares va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Arsenal empatava el partit, 3 a 3, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Diego Vilallonga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Arsenal al minut 36.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Menchón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Villasana va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Arsenal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Encalada en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Javier Piñero Yeste, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Encalada de Arsenal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Jesús Pallent va sortir coix del terreny de joc, substituït per Wenceslao Carreño. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

relampago veloz

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Damià Trujols va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Francisco Eguiarte, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del relampago. En Anas Derraji va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Diego Vilallonga va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): relampago va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abel Gracia va desviar el xut final de Diego Vilallonga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oleguer Bota de relampago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Damià Trujols es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oleguer Bota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): Oriol Bosch no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Oleguer Bota, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.