Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BigGhettoBlaster FC (1336945) - Soila Cerda CF (779046) » 336842360: T34/J9/X

Liga 336842360 Información oficial sobre el partido 336842360 en Hattrick

10.09.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.1901 (167156)

topotente Alineación oficial del equipo 'topotente' en el partido 0 - 1 Moskis Team Alineación oficial del equipo 'Moskis Team' en el partido
0 - 1 Justo Yanes (22')
topotente Alineación oficial del equipo 'topotente' en el partido 0 - 1 Moskis Team Alineación oficial del equipo 'Moskis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
topotente Alineación oficial del equipo 'topotente' en el partido 2 - 1 Moskis Team Alineación oficial del equipo 'Moskis Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

topotente

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 28, un contraatac del topotente no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Carmelo Colltor perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pablo Alcubilla, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El topotente va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis López-Pintado la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Francisco Mires de topotente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Ibañez Irarrazábal de topotente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Diego Ruiz del Arco de topotente va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Enrique Llacer va prendre el seu rol al minut 38.

Moskis Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 22 minuts de joc, Justo Yanes, corrent com un esperitat, superà primer Francisco Mires per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Adrián Paredes de Moskis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Moskis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Fernando Dago va quedar-se sol davant el porter José Esteban Castellano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Adrián Paredes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Diego Armando Piñar es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Paredes de Moskis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Adrián Paredes va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Víctor Montenay de Moskis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Phan Bình Ân de Moskis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Moskis sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Justo Yanes no va poder acabar el partit.