Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molins Hools (1415567) - jous team boys (309996) » 336839291: T34/J11/X

Liga 336839291 Información oficial sobre el partido 336839291 en Hattrick

24.09.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / X.1846 (167101)

mi pueblo no se toca Alineación oficial del equipo 'mi pueblo no se toca' en el partido 4 - 1 jous team boys Alineación oficial del equipo 'jous team boys' en el partido
0 - 1 Jacinto Moro (3')
Albert Vinent (22') 1 - 1
Adolfo Gutiérrez-Calderón (27') 2 - 1
Raúl Jorge (67') 3 - 1
Brillantino da Lama (73') 4 - 1
mi pueblo no se toca Alineación oficial del equipo 'mi pueblo no se toca' en el partido 4 - 1 jous team boys Alineación oficial del equipo 'jous team boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
mi pueblo no se toca Alineación oficial del equipo 'mi pueblo no se toca' en el partido 8 - 0 jous team boys Alineación oficial del equipo 'jous team boys' en el partido
Es un cenizo 7.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi pueblo no se toca

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Després de 22 minuts de partit, Albert Vinent igualava per pueblo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): pueblo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 27 Adolfo Gutiérrez-Calderón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jous. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Jorge la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del pueblo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 67.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Brillantino da Lama va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, David Pujantell arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): David Pujantell de pueblo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 7, però no va estar gaire encertat.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Jordi Antoni Salvà de pueblo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Heriberto Asuaga al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alfons Company va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Antoni Salvà de pueblo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Aritzarte.

jous team boys

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de jous va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jacinto Moro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andoni Pimentel de jous es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Miquel Alomar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.