Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza CC.FF (121380) - Portosin :) (1421240) » 336827158: T34/J2/X

Liga 336827158 Información oficial sobre el partido 336827158 en Hattrick

23.07.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / X.1630 (166885)

EscachaXeonllos Alineación oficial del equipo 'EscachaXeonllos' en el partido 2 - 4 Davcar team Alineación oficial del equipo 'Davcar team' en el partido
Sabino Lopirana (10') 1 - 0
1 - 1 Polo Almeida (29')
1 - 2 Carlos Vargas (30')
Sabino Lopirana (54') 2 - 2
2 - 3 Ignacio Puche (55')
2 - 4 Luis Chamizo (81')
EscachaXeonllos Alineación oficial del equipo 'EscachaXeonllos' en el partido 2 - 4 Davcar team Alineación oficial del equipo 'Davcar team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
EscachaXeonllos Alineación oficial del equipo 'EscachaXeonllos' en el partido 1 - 4 Davcar team Alineación oficial del equipo 'Davcar team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EscachaXeonllos

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sabino Lopirana, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EscachaXeonllos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sabino Lopirana, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Antonio José Radigales va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Davcar. La jugada d'estratègia del EscachaXeonllos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sabino Lopirana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patxi Salazar Baraona de EscachaXeonllos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que César Tirado Barranco s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Davcar team

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Polo Almeida va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Vargas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Ignacio Puche que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Luis Chamizo va marcar al minut 81 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Jesús Cachola va estar a punt de posar per davant a Davcar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de César Tirado Barranco va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Puche per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 11, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Moreno Rubio va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mariano Pérez Pastor va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Guiriguet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Puche de Davcar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.