Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Regalado (1417687) - maximinius (1582918) » 336824708: T34/J6/X

Liga 336824708 Información oficial sobre el partido 336824708 en Hattrick

20.08.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / X.1586 (166841)

AquaBona F.C. Alineación oficial del equipo 'AquaBona F.C.' en el partido 2 - 1 Castillejo SAD Alineación oficial del equipo 'Castillejo SAD' en el partido
Pablo Martínez Lapuente (29') 1 - 0
1 - 1 Jorge Díez de Aux (78')
Severino Mariucci (81') 2 - 1
AquaBona F.C. Alineación oficial del equipo 'AquaBona F.C.' en el partido 2 - 1 Castillejo SAD Alineación oficial del equipo 'Castillejo SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AquaBona F.C. Alineación oficial del equipo 'AquaBona F.C.' en el partido 2 - 1 Castillejo SAD Alineación oficial del equipo 'Castillejo SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AquaBona F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Pablo Martínez Lapuente va donar a AquaBona un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Severino Mariucci. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Martínez Lapuente va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Abel Vidal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Abel Vidal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Albert Jovells va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Severino Mariucci de AquaBona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Castillejo SAD

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jorge Díez de Aux que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Castillejo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fermín Bestué va desviar el xut final de Jorge Díez de Aux després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Briñas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josep Ramon Barris estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Javier Lovaina va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Edu Capellas al minut 48 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Jaime Espinal de Castillejo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Echeyde Villafuentes estava fent un bon partit.