Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UlldeconaC.F. (991147) - Real Albox (1340052) » 336823289: T34/J1/X

Liga 336823289 Información oficial sobre el partido 336823289 en Hattrick

16.07.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.1561 (166816)

UlldeconaC.F. Alineación oficial del equipo 'UlldeconaC.F.' en el partido 3 - 1 Real Albox Alineación oficial del equipo 'Real Albox' en el partido
Andreass Ivanovs (16') 1 - 0
Malte Alexander Haumann (37') 2 - 0
Malte Alexander Haumann (38') 3 - 0
3 - 1 Israel Corao (50')
UlldeconaC.F. Alineación oficial del equipo 'UlldeconaC.F.' en el partido 3 - 1 Real Albox Alineación oficial del equipo 'Real Albox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UlldeconaC.F. Alineación oficial del equipo 'UlldeconaC.F.' en el partido 4 - 0 Real Albox Alineación oficial del equipo 'Real Albox' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UlldeconaC.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): UlldeconaC.F. s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Andreass Ivanovs per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): UlldeconaC.F. va aconseguir el 2 - 0 quan Malte Alexander Haumann va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Malte Alexander Haumann va superar per velocitat Raúl Caminero per posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Malte Alexander Haumann va fer una magnífica centrada, però la rematada de Yvan Marchal va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Erminio Padrin de UlldeconaC.F. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andreass Ivanovs va rematar alt.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Andreass Ivanovs una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Ramiro Domingos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Malte Alexander Haumann de UlldeconaC.F. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): Eugenio Cafont va sortir coix del terreny de joc, substituït per Göktan Yankı. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Leoncio Crego no era cap impediment.
  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Malte Alexander Haumann no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Real Albox

Goles Goles

  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Albox seguien lluitant fins al final. Al minut 50, fruit d'aquests esforços, Israel Corao va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Israel Corao va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Joan Manel Cuadrat ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Renato Ortueta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Rodrigo Vita de Albox va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergi Jofré de Albox la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adelino de Prados de Albox amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Sébastien Lenouvel de Albox va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 49 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 49 de partit, quan un jugador de Albox, en Raúl Caminero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.