Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warcraft Wow Team (1421350) - Valdecurros (486066) » 336820278: T34/J4/X

Liga 336820278 Información oficial sobre el partido 336820278 en Hattrick

06.08.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / X.1507 (166762)

motivaos Alineación oficial del equipo 'motivaos' en el partido 1 - 1 Señores de la Oscuridad Alineación oficial del equipo 'Señores de la Oscuridad' en el partido
0 - 1 Higini Tur (62')
Pedro César Ereinozaga (80') 1 - 1
motivaos Alineación oficial del equipo 'motivaos' en el partido 1 - 1 Señores de la Oscuridad Alineación oficial del equipo 'Señores de la Oscuridad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
motivaos Alineación oficial del equipo 'motivaos' en el partido 1 - 3 Señores de la Oscuridad Alineación oficial del equipo 'Señores de la Oscuridad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motivaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): motivaos equilibrava la balança al minut 80. En Pedro César Ereinozaga, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Osuna va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Einar Cimbrón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Isaac Nieto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): motivaos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Manex Goianaga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): motivaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mircea-Sorin Gheorghiescu en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Lacomba, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Osuna de motivaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, José Vicente Iguzquiza de motivaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Mateos de motivaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Alejandro Morón ocupà el lloc d'en Einar Cimbrón al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de motivaos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Señores de la Oscuridad

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Oscuridad van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Higini Tur va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de José Pardo marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Josep Segarra que va xutar a fora per molt poc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de Oscuridad Frederic Mir va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carles Mujal va entrar en el seu lloc.