Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Convoy C.F. (1438215) - union balompedica lebrijana (1369784) » 336810029: T34/J4/X

Liga 336810029 Información oficial sobre el partido 336810029 en Hattrick

06.08.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / X.1324 (166579)

ESPORTINGO Alineación oficial del equipo 'ESPORTINGO' en el partido 1 - 2 Coinómanos Alineación oficial del equipo 'Coinómanos' en el partido
0 - 1 Roy Ferrer (10')
Xordan Camces Grandes (14') 1 - 1
1 - 2 Roy Ferrer (76')
ESPORTINGO Alineación oficial del equipo 'ESPORTINGO' en el partido 1 - 2 Coinómanos Alineación oficial del equipo 'Coinómanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ESPORTINGO Alineación oficial del equipo 'ESPORTINGO' en el partido 3 - 2 Coinómanos Alineación oficial del equipo 'Coinómanos' en el partido
Tiene mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,6 % 6,4 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESPORTINGO

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlos Milanos va anar directament als peus de Xordan Camces Grandes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Suárez va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): ESPORTINGO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Suárez en un 1 contra 1 amb el porter Cassià Gelpí, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Coinómanos. La jugada d'estratègia del ESPORTINGO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Lascaris va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xordan Camces Grandes va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Cassià Gelpí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): ESPORTINGO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Nereo García va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): ESPORTINGO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xordan Camces Grandes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cassià Gelpí.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Héctor Lera Hernández hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Coinómanos

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roy Ferrer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Roy Ferrer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Valentí Isús va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ilie Dincă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Lascaris haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Coinómanos al minut 19.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Hixinio Vaquero de Coinómanos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.