Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llampec (487939) - elephantcacauet (1457252) » 336793049: T34/J1/X

Liga 336793049 Información oficial sobre el partido 336793049 en Hattrick

16.07.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.1021 (97104)

Tha Kharma Alineación oficial del equipo 'Tha Kharma' en el partido 1 - 1 PONCHO Alineación oficial del equipo 'PONCHO' en el partido
Óscar Barbado (52') 1 - 0
1 - 1 Luis Guruceta (84')
Tha Kharma Alineación oficial del equipo 'Tha Kharma' en el partido 1 - 1 PONCHO Alineación oficial del equipo 'PONCHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tha Kharma Alineación oficial del equipo 'Tha Kharma' en el partido 2 - 1 PONCHO Alineación oficial del equipo 'PONCHO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tha Kharma

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Kharma. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Óscar Barbado va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antoni Sabaté va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Kharma van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Kadidu Kouider va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Acacio Gurriarán de Kharma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6 de partit, el jugador Óscar Barbado de Kharma es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Sergio Rubio de Kharma es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Renato da Costa de Kharma s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Arnau Monroig, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

PONCHO

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): PONCHO van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 84, quan Luis Guruceta va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Guruceta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PONCHO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antoni Sabaté va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, David Leon Urquijo de PONCHO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Mateu Bohigas va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.