Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kakapus (799369) - Sa roqueta FC (1436344) » 336786711: T34/J13/X

Liga 336786711 Información oficial sobre el partido 336786711 en Hattrick

08.10.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / X.907 (96990)

Los Camellos Colocaos P.L Alineación oficial del equipo 'Los Camellos Colocaos P.L' en el partido 4 - 2 super cordoba Alineación oficial del equipo 'super cordoba' en el partido
Fernando Alpont (10') 1 - 0
1 - 1 Aoitz Uriarte (25')
Fernando Alpont (34') 2 - 1
Fernando Alpont (36') 3 - 1
Gerard Pedret (71') 4 - 1
4 - 2 Venanci Xandre (76')
Los Camellos Colocaos P.L Alineación oficial del equipo 'Los Camellos Colocaos P.L' en el partido 4 - 2 super cordoba Alineación oficial del equipo 'super cordoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Camellos Colocaos P.L Alineación oficial del equipo 'Los Camellos Colocaos P.L' en el partido 5 - 2 super cordoba Alineación oficial del equipo 'super cordoba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Camellos Colocaos P.L

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Camellos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fernando Alpont va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Camellos prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Fernando Alpont va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Fernando Alpont va augmentar l'avantatge de Camellos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Camellos i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 71 minuts de joc. Mentre en Gerard Pedret el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Camellos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Nestares, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Camellos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en David Rey va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Alpont de Camellos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Raúl Nestares després que el jugador de Camellos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

super cordoba

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 25 minuts, Aoitz Uriarte va superar per velocitat Rogeli Cruells per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Venanci Xandre va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el cordoba va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Venanci Xandre va rebre molts aplaudiments. Al minut 23 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): cordoba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Petronio Coucieiro va desviar el xut final de Haitzart Etxabarne després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Haitzart Etxabarne ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Aoitz Uriarte el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 63 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Joan Carles Coma amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Nadal de cordoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.