Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Unión Deportiva Alcalá (992439) - Los Yonkis (989176) » 336786218: T34/J2/X

Liga 336786218 Información oficial sobre el partido 336786218 en Hattrick

23.07.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / X.899 (96982)

MarKeS dE lEgAnEs Alineación oficial del equipo 'MarKeS dE lEgAnEs' en el partido 1 - 2 Eurocopa Alineación oficial del equipo 'Eurocopa' en el partido
0 - 1 Máximo Batalla (18')
Jalal Chalhoub (37') 1 - 1
1 - 2 Rumen Varchev (75')
MarKeS dE lEgAnEs Alineación oficial del equipo 'MarKeS dE lEgAnEs' en el partido 1 - 2 Eurocopa Alineación oficial del equipo 'Eurocopa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MarKeS dE lEgAnEs Alineación oficial del equipo 'MarKeS dE lEgAnEs' en el partido 2 - 1 Eurocopa Alineación oficial del equipo 'Eurocopa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MarKeS dE lEgAnEs

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al lEgAnEs una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jalal Chalhoub, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Jalal Chalhoub del lEgAnEs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): lEgAnEs es va veure beneficiat per la polèmica al minut 12, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Armando Icart va relliscar al moment de fer el xut i el porter Anton Simó no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el lEgAnEs va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bogdan Grigore no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de lEgAnEs la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Herboso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Albert Puigserver de lEgAnEs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Albert Puigserver va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17 de partit, el jugador Jalal Chalhoub de lEgAnEs es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alberto Blázquez estava fent un bon partit.

Eurocopa

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Eurocopa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Máximo Batalla es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Ismael Oriol Diaz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Eurocopa, un peu providencial d'en Rumen Varchev va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eurocopa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Romero Gutiérrez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.