Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cleppersa (488942) - SchoolUnknown FC (311334) » 336777906: T34/J9/X

Liga 336777906 Información oficial sobre el partido 336777906 en Hattrick

10.09.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.750 (96833)

Diecisiete Alineación oficial del equipo 'Diecisiete' en el partido 2 - 2 union andaluza cf Alineación oficial del equipo 'union andaluza cf' en el partido
0 - 1 Javier Viejo (12')
Adrià Galvany (61') 1 - 1
1 - 2 Matthieu Aymé (89')
Felipe Garrido (89') 2 - 2
Diecisiete Alineación oficial del equipo 'Diecisiete' en el partido 2 - 2 union andaluza cf Alineación oficial del equipo 'union andaluza cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Diecisiete Alineación oficial del equipo 'Diecisiete' en el partido 3 - 2 union andaluza cf Alineación oficial del equipo 'union andaluza cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diecisiete

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Diecisiete una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Adrià Galvany, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 61.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Diecisiete van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Felipe Garrido va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Garrido va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Javier San Gil Ollo de Diecisiete va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Félix Dintén va prendre el seu rol al minut 32.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Diecisiete puguin veure en Rubén Centagoya jugant de nou; ja que al minut 89 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Manuel Gutiérrez Arce el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

union andaluza cf

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Quan passaven 12 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del andaluza. En Javier Viejo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Matthieu Aymé es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manlio D'Alessandro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Javier Viejo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Teo Pablos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Pino haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a andaluza al minut 85.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florian Zischkin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.