Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Vistazul (776576) - Fail Compilation (433738) » 336768967: T34/J1/X

Liga 336768967 Información oficial sobre el partido 336768967 en Hattrick

16.07.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / X.591 (96674)

EspiVcf Alineación oficial del equipo 'EspiVcf' en el partido 2 - 4 Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido
0 - 1 Jorge Durban (5')
Iván Guntín (27') 1 - 1
1 - 2 Delio Armesto (29')
1 - 3 Delio Armesto (62')
1 - 4 Miguel Espleda (85')
Juan Iruzbieta (89') 2 - 4
EspiVcf Alineación oficial del equipo 'EspiVcf' en el partido 2 - 4 Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
EspiVcf Alineación oficial del equipo 'EspiVcf' en el partido 1 - 6 Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EspiVcf

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 27, Juan Iruzbieta va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Iván Guntín, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de EspiVcf van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan Iruzbieta en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El EspiVcf va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcel Viejo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan Eugenio Villarán des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Irayueta de EspiVcf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Ayyache Ghawti semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Notthigam presa

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Notthigam va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Jorge Durban va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Notthigam Delio Armesto va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gerónimo Roldán Gaona sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Delio Armesto que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Espleda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Peláez al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Delio Armesto després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Armando Ucieda va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): José Antonio Melenas de Notthigam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Antonio Paredes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Antonio Paredes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Notthigam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Notthigam va fer una substitució al minut 20. Juan Peláez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Manuel Peláez.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Notthigam, en Juan Antonio Rey, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.