Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alomartes CF (1334818) - Deportivo Ciudad Real (779234) » 336768949: T34/J10/X

Liga 336768949 Información oficial sobre el partido 336768949 en Hattrick

17.09.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / X.590 (96673)

Nayxenzar Alineación oficial del equipo 'Nayxenzar' en el partido 0 - 2 Tangerine FC Alineación oficial del equipo 'Tangerine FC' en el partido
0 - 1 Teobaldo Esmir (30')
0 - 2 Donibane Larriguren (79')
Nayxenzar Alineación oficial del equipo 'Nayxenzar' en el partido 0 - 2 Tangerine FC Alineación oficial del equipo 'Tangerine FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nayxenzar Alineación oficial del equipo 'Nayxenzar' en el partido 1 - 1 Tangerine FC Alineación oficial del equipo 'Tangerine FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nayxenzar

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NXZ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Osvaldo Villamediana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Hèctor Llardén de NXZ va intentar batre la porteria rival al minut 42 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domingo Abolafio de NXZ es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Tangerine FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Tangerine es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Teobaldo Esmir es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Donibane Larriguren, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paco Ferrús al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Domingo Abolafio haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tangerine al minut 62.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Donibane Larriguren, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Donibane Larriguren va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Donibane Larriguren es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Tangerine, en Samuel Iturrate, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.