Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Numancia (989975) - jarlenglovertrompas (1367783) » 336763948: T34/J6/X

Liga 336763948 Información oficial sobre el partido 336763948 en Hattrick

20.08.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / X.501 (96584)

Cabañal F.C Alineación oficial del equipo 'Cabañal F.C' en el partido 1 - 0 daniel pym Alineación oficial del equipo 'daniel pym' en el partido
Miquel Nomen (2') 1 - 0
Cabañal F.C Alineación oficial del equipo 'Cabañal F.C' en el partido 1 - 0 daniel pym Alineación oficial del equipo 'daniel pym' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cabañal F.C Alineación oficial del equipo 'Cabañal F.C' en el partido 1 - 3 daniel pym Alineación oficial del equipo 'daniel pym' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabañal F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Miquel Nomen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cabañal es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Senín da Fontaneira al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niceto Cantoral va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

daniel pym

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): José María Aguayo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Javier Altube va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joaquim Ripoll no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Núñez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Núñez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Sergi Muixí va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Javier Altube quasi aconsegueix empatar per daniel al minut 76, però Luis Roberto Peñafiel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Sergi Muixí ocupà el lloc d'en José María Aguayo al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de daniel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.