Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDLP2012 (996049) - AT Catalunya (776448) » 336761321: T34/J7/X

Liga 336761321 Información oficial sobre el partido 336761321 en Hattrick

27.08.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / X.454 (96537)

franciskita Alineación oficial del equipo 'franciskita' en el partido 2 - 3 Celta de vigo cf Alineación oficial del equipo 'Celta de vigo cf' en el partido
0 - 1 Ander Cutuneguieta (23')
0 - 2 Ander Cutuneguieta (27')
Mario Verdeja (43') 1 - 2
Felipe Salas (44') 2 - 2
2 - 3 Ander Cutuneguieta (61')
franciskita Alineación oficial del equipo 'franciskita' en el partido 2 - 3 Celta de vigo cf Alineación oficial del equipo 'Celta de vigo cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
franciskita Alineación oficial del equipo 'franciskita' en el partido 2 - 0 Celta de vigo cf Alineación oficial del equipo 'Celta de vigo cf' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

franciskita

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Sergio Zaragozá de franciskita va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mario Verdeja que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Felipe Salas de franciskita va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Felipe Salas no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El franciskita va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio Zaragozá la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de franciskita a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Sáez Oliván va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Aja Fernández.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pedro Aja Fernández de franciskita es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 42.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Celta de vigo cf

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ander Cutuneguieta va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Celta per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 27. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ander Cutuneguieta. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 174 Minuto 61 (Gol de penalti): En Ander Cutuneguieta va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 61. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bertolo Monaberri va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Bocanegra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Celta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Mar Bravo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bertolo Monaberri de Celta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Bertolo Monaberri no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.