Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La gente de garcía (1433072) - Terrassa F C (1368548) » 336744414: T34/J9/X

Liga 336744414 Información oficial sobre el partido 336744414 en Hattrick

10.09.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / X.152 (96235)

ABAN Palouenc Alineación oficial del equipo 'ABAN Palouenc' en el partido 6 - 1 los perros cansaos Alineación oficial del equipo 'los perros cansaos' en el partido
0 - 1 Gregorio Márquez (27')
Ander Tolosán (40') 1 - 1
Daniel Reixach (44') 2 - 1
Henrik Ragnén (44') 3 - 1
Ander Tolosán (60') 4 - 1
Baraxil Agirrebere (82') 5 - 1
Daniel Reixach (86') 6 - 1
ABAN Palouenc Alineación oficial del equipo 'ABAN Palouenc' en el partido 6 - 1 los perros cansaos Alineación oficial del equipo 'los perros cansaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ABAN Palouenc Alineación oficial del equipo 'ABAN Palouenc' en el partido 7 - 0 los perros cansaos Alineación oficial del equipo 'los perros cansaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ABAN Palouenc

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ander Tolosán va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Palouenc empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Daniel Reixach va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Palouenc.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Palouenc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Henrik Ragnén progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Palouenc va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ander Tolosán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Palouenc pel centre va donar un gran resultat: el gol de Baraxil Agirrebere va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Reixach, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Palouenc.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Antonio Ramírez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Reixach. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ander Tolosán de Palouenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Henrik Ragnén tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

los perros cansaos

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Boril Pironkov és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Gregorio Márquez perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vladimír Vrňák no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Boril Pironkov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Miralles de cansaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Danny Buck de cansaos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manolo Serrano va prendre el seu rol al minut 41.
  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Després de 67 minuts, cansaos va veure com el seu jugador Santiago Romero havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Abdelmoussaouir Madani entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Abdelmoussaouir Madani estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.