Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Montcadareixac (987963) - ADRV Mata gigantes FC (994275) » 336734330: T34/J8/IX

Liga 336734330 Información oficial sobre el partido 336734330 en Hattrick

03.09.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / IX.2020 (177515)

FCcapello Alineación oficial del equipo 'FCcapello' en el partido 4 - 2 Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido
0 - 1 Zacaries Mayans (5')
Gaudenz Kolber (31') 1 - 1
Jens Sunesson (39') 2 - 1
2 - 2 Juan Carlos Ramírez (56')
Carlos Higuera (66') 3 - 2
Alfred Daane (70') 4 - 2
FCcapello Alineación oficial del equipo 'FCcapello' en el partido 4 - 2 Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FCcapello Alineación oficial del equipo 'FCcapello' en el partido 2 - 5 Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCcapello

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 del partit, el jugador Gaudenz Kolber de FCcapello va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Jens Sunesson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. FCcapello es posava per davant!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Sam Dervaux va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FCcapello, Carlos Higuera, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Alfred Daane va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FCcapello, al minut 70. El marcador va canviar a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCcapello va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfred Daane, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Patrik Nilsson no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gaudenz Kolber estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FCcapello, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Miquel Papasseit va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Florit de FCcapello es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pau Florit va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Atletico Ventilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zacaries Mayans que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Juan Carlos Ramírez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Ramírez de Atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 15 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kalle Stounberg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Atletico creava perill des de la dreta al minut 40, però en Benedek Turcsek, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sorinel Chereji desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Benedek Turcsek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leo Kenny no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 69 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Leo Kenny va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fatih Baştuğ es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Sorinel Chereji de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Atletico, en Fatih Baştuğ, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.