Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD AMISTAD CD RUBIAS (438607) - Sportig Club Aguileño (1369466) » 336733301: T34/J3/IX

Liga 336733301 Información oficial sobre el partido 336733301 en Hattrick

30.07.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / IX.2002 (177497)

Club Atletico Móstoles Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Móstoles' en el partido 2 - 0 Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido
José María Leca (28') 1 - 0
José María Leca (38') 2 - 0
Club Atletico Móstoles Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Móstoles' en el partido 2 - 0 Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atletico Móstoles Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Móstoles' en el partido 2 - 1 Sportig Club Aguileño Alineación oficial del equipo 'Sportig Club Aguileño' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico Móstoles

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): José María Leca va donar a Atletico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Als 38 minuts, José María Leca va ampliar l'avantatge de Atletico amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Pedro Pardo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atletico Pedro Pardo quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Lizaranzu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, Atletico va veure com el seu jugador Vittorio Galbassini havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mateo Corbalán entraria per ocupar el seu lloc.

Sportig Club Aguileño

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Rafael Gorostizu va fer una estirada espectacular al minut 42, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bill Levesque.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mladen Radonić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enol Tapia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enol Tapia de Aguileño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.