Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benitosis Aguda C.F. (1415514) - Prinzes (1418545) » 336722381: T34/J3/IX

Liga 336722381 Información oficial sobre el partido 336722381 en Hattrick

30.07.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / IX.1807 (177302)

Benitosis Aguda C.F. Alineación oficial del equipo 'Benitosis Aguda C.F.' en el partido 3 - 1 METRAL DUR Alineación oficial del equipo 'METRAL DUR' en el partido
Manuel Marsán (35') 1 - 0
Manuel Marsán (74') 2 - 0
Gunther Noukens (83') 3 - 0
3 - 1 Tony Marquis (87')
Benitosis Aguda C.F. Alineación oficial del equipo 'Benitosis Aguda C.F.' en el partido 3 - 1 METRAL DUR Alineación oficial del equipo 'METRAL DUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benitosis Aguda C.F. Alineación oficial del equipo 'Benitosis Aguda C.F.' en el partido 1 - 1 METRAL DUR Alineación oficial del equipo 'METRAL DUR' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benitosis Aguda C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Marsán va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Benitosis, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Manuel Marsán va augmentar l'avantatge de Benitosis a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Benitosis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gunther Noukens des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Angelo Della Bitta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 42 minuts, el Benitosis va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

METRAL DUR

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, METRAL va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Tony Marquis va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Limay Valdeón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Paco Pepe Utrillas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): METRAL van seguir progressant per la banda dreta. Edgar Boerhave va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Umberto Verini ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.