Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MALARIANS C. de F. (124482) - La Armada Invencible II (1334524) » 336699812: T34/J4/IX

Liga 336699812 Información oficial sobre el partido 336699812 en Hattrick

06.08.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / IX.1404 (176899)

MALARIANS C. de F. Alineación oficial del equipo 'MALARIANS C. de F.' en el partido 2 - 2 F.C Caravaca Alineación oficial del equipo 'F.C Caravaca' en el partido
Øyvind Fjeldsaunet (20') 1 - 0
1 - 1 Edmund Waszczak (28')
Ulf Fyhrér (72') 2 - 1
2 - 2 Leonida Sârbu (78')
MALARIANS C. de F. Alineación oficial del equipo 'MALARIANS C. de F.' en el partido 2 - 2 F.C Caravaca Alineación oficial del equipo 'F.C Caravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MALARIANS C. de F. Alineación oficial del equipo 'MALARIANS C. de F.' en el partido 3 - 4 F.C Caravaca Alineación oficial del equipo 'F.C Caravaca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MALARIANS C. de F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Øyvind Fjeldsaunet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MALARIANS es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ulf Fyhrér, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MALARIANS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Stefan Schiffner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MALARIANS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Abdelaziz Rahil gairebé va marcar per a MALARIANS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulf Fyhrér de MALARIANS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Abdelaziz Rahil estava fent un bon partit.

F.C Caravaca

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Edmund Waszczak que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Leonida Sârbu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Edmund Waszczak va ser clau en la jugada d'atac de Caravaca al minut 23, quan ell mateix va fer una passada brutal a Leonida Sârbu, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Stefan Schiffner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Benjamín Ruiz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Robi Cohen de Caravaca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Caravaca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Giuseppe Cristofaro va quedar-se sol davant el porter Kristofas Mulevanovas, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Giuseppe Cristofaro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Pablo Silla.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Robi Cohen, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.