Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moonwalkers F.C. (435860) - UE Pedraforca (991510) » 336699160: T34/J8/IX

Liga 336699160 Información oficial sobre el partido 336699160 en Hattrick

03.09.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / IX.1392 (176887)

Moonwalkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Moonwalkers F.C.' en el partido 2 - 5 Peluquerías United Alineación oficial del equipo 'Peluquerías United' en el partido
Francisco Blanca (27') 1 - 0
1 - 1 David Degeratu (31')
1 - 2 Eero Luosujärvi (33')
1 - 3 Emiliano López-Mingo (36')
1 - 4 Geofredo Aguilar (67')
1 - 5 Timur Grachikov (72')
Danilo Pavlović (76') 2 - 5
Moonwalkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Moonwalkers F.C.' en el partido 2 - 5 Peluquerías United Alineación oficial del equipo 'Peluquerías United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Moonwalkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Moonwalkers F.C.' en el partido 2 - 4 Peluquerías United Alineación oficial del equipo 'Peluquerías United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moonwalkers F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Francisco Blanca va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Timur Grachikov per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Moonwalkers van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Danilo Pavlović en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Wiktor Bulkowski, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Asdrúbal Abdala va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Daniele Tessarin, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Francisco Blanca va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Ignacio Fines de Moonwalkers va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio San Gil Cortázar va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Ignacio San Gil Cortázar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Moonwalkers es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Francisco Blanca se sentia fresc com una rosa.

Peluquerías United

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): David Degeratu va empatar per a Peluquerías, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eero Luosujärvi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Peluquerías.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Emiliano López-Mingo va augmentar l'avantatge de Peluquerías a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Geofredo Aguilar, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Degeratu el va rematar Timur Grachikov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Modorok Käfferbitz-Amslinger de Peluquerías va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emiliano López-Mingo de Peluquerías amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a David Degeratu, que no va rendir al seu nivell habitual.