Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Swiss Sparrow (47992) - Real Murcia Club de Fútbol (486796) » 336697365: T34/J7/IX

Liga 336697365 Información oficial sobre el partido 336697365 en Hattrick

27.08.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / IX.1360 (176855)

benameji cadete fs Alineación oficial del equipo 'benameji cadete fs' en el partido 0 - 4 Real Murcia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Club de Fútbol' en el partido
0 - 1 Patrik Kvetňanský (27')
0 - 2 Guifré Corcoll (39')
0 - 3 Franz Timme (42')
0 - 4 Patrik Kvetňanský (87')
benameji cadete fs Alineación oficial del equipo 'benameji cadete fs' en el partido 0 - 4 Real Murcia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
benameji cadete fs Alineación oficial del equipo 'benameji cadete fs' en el partido 1 - 9 Real Murcia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benameji cadete fs

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Halcón Vázquez de benameji va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Edmundo Canet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): benameji va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hartti Valtasalo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Álvaro Bejarano va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Edmundo Canet de benameji va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmundo Canet de benameji va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Sante Leta de benameji es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Oriol Pla no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sante Leta va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Real Murcia Club de Fútbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Patrik Kvetňanský que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Murcia.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Guifré Corcoll va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Franz Timme va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Patrik Kvetňanský des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Franz Timme va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Estébanez de Murcia es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Álvaro Bejarano de Murcia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En José Urquiola ocupà el lloc d'en Gerko Koeman al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Murcia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.