Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The undead (438708) - Romeral (799440) » 336683925: T34/J8/IX

Liga 336683925 Información oficial sobre el partido 336683925 en Hattrick

03.09.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / IX.1120 (176615)

C.F RUJAS Alineación oficial del equipo 'C.F RUJAS' en el partido 2 - 1 Jusdemasta II Alineación oficial del equipo 'Jusdemasta II' en el partido
Pablo Néstor Pecora (21') 1 - 0
1 - 1 Maciej Szałecki (36')
Cédric Lévis (52') 2 - 1
C.F RUJAS Alineación oficial del equipo 'C.F RUJAS' en el partido 2 - 1 Jusdemasta II Alineación oficial del equipo 'Jusdemasta II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F RUJAS Alineación oficial del equipo 'C.F RUJAS' en el partido 3 - 3 Jusdemasta II Alineación oficial del equipo 'Jusdemasta II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F RUJAS

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Néstor Pecora va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 21.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sebastian Göhler sempre és una garantia. Al minut 52, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cédric Lévis marcar el 2 - 1 per al RUJAS.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Andrzej Kopczyński va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RUJAS.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Dani Exerrat va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RUJAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Kesman va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Sebastian Göhler no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Jusdemasta II

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Jusdemasta van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Maciej Szałecki va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Jusdemasta va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Yury Chechulin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Jusdemasta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Yury Chechulin es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Aleix Soler de Jusdemasta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Follmer de Jusdemasta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Domenico Consonni ocupà el lloc d'en Stevan Mrkajić al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Jusdemasta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de Jusdemasta, en Domenico Consonni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Campio Mosqueira, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.