Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Présaras S.D. (311515) - Red Hawks Athletic (990412) » 336675504: T34/J2/IX

Liga 336675504 Información oficial sobre el partido 336675504 en Hattrick

23.07.2011 15:40:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / IX.970 (61241)

Présaras S.D. Alineación oficial del equipo 'Présaras S.D.' en el partido 0 - 1 Ruthymiriam F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruthymiriam F. C.' en el partido
0 - 1 Joachim Kawaler (11')
Présaras S.D. Alineación oficial del equipo 'Présaras S.D.' en el partido 0 - 1 Ruthymiriam F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruthymiriam F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Présaras S.D. Alineación oficial del equipo 'Présaras S.D.' en el partido 1 - 1 Ruthymiriam F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruthymiriam F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Présaras S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Niki Lade era fer passades de llarga distància. Al minut 19 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gonzalo Valdeliso però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Tetsu Tomori de Présaras va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pancracio Hernández no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tetsu Tomori estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tetsu Tomori, el jugador de Présaras va ser expulsat al minut 47.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Nicolay Grønnslett ocupà el lloc d'en Ignacio Harun al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Présaras quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Ruthymiriam F. C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Ruthymiriam es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Joachim Kawaler es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Joachim Kawaler va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 4, però no s'esperava que en Cezary Golon, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ruthymiriam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joachim Kawaler, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ruthymiriam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Ledesma va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Ledesma després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xabier Cerrato va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Ruthymiriam va fer una substitució al minut 32. Todd Osborn va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ulrich Kühlke.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Nikos Romanakis de Ruthymiriam va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Octaaf Baumans va entrar en el seu lloc.