Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marc Boy's (48926) - f.c. seixo (772632) » 336674094: T34/J14/IX

Liga 336674094 Información oficial sobre el partido 336674094 en Hattrick

15.10.2011 15:40:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / IX.944 (61215)

Dobletazos club Alineación oficial del equipo 'Dobletazos club' en el partido 1 - 3 cabau team Alineación oficial del equipo 'cabau team' en el partido
0 - 1 Dragoş Screciu (4')
0 - 2 Domingo Zabaleta (11')
Enrique Roca Martínez (52') 1 - 2
1 - 3 Juan Miguel Rivas Pérez (62')
Dobletazos club Alineación oficial del equipo 'Dobletazos club' en el partido 1 - 3 cabau team Alineación oficial del equipo 'cabau team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dobletazos club Alineación oficial del equipo 'Dobletazos club' en el partido 4 - 0 cabau team Alineación oficial del equipo 'cabau team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dobletazos club

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Enrique Roca Martínez va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Olivio Somilleira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dobletazos.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Dobletazos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejo Melida en un 1 contra 1 amb el porter Gernot Melde, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Miguel Rivas Pérez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sidre Amés de Dobletazos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Azcárraga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sergio Gracia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Sidre Amés no li va importar gens ni mica.

cabau team

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): cabau sabia com jugar al contraatac, i al minut 4, Dragoş Screciu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Domingo Zabaleta, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): cabau va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Volker Hälbig, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Miguel Rivas Pérez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Miguel Rivas Pérez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): cabau va fer una substitució al minut 77. Domingo Zabaleta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aldo Angelo Cerdelli.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Amadeo Halcón que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.